Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Rain Halts Play At French Open After Nadal Drops First Set Since 2015 / Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Rain Halts Play At French Open After Nadal Drops First Set Since 2015 / Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του.

Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός.

Rafael Nadal Owns Roger Federer At Roland Garros The New York Times
Rafael Nadal Owns Roger Federer At Roland Garros The New York Times from static01.nyt.com
Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό.

12ος τίτλος για τον ναδάλ.

Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.

Esnuui7xar26 M
Esnuui7xar26 M from www.atptour.com
Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ.

Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός.

Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς.

Tennis Nadal Djokovic Ease Through As Roland Garros Continues Without Osaka Reuters Com
Tennis Nadal Djokovic Ease Through As Roland Garros Continues Without Osaka Reuters Com from s4.reutersmedia.net
O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι.

Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.